torsdag 11 mars 2010

Snö snö snö...


Som vi har skottat snö den här vintern.


Först och främst har vi skottat av dom blivande grunderna ett par hundra gånger känns det som. Tur att det bara har kommit torr och lätt snö i alla fall, annars hade det varit riktigt, riktigt tungt.

Martin den lilla fuskisen, kom på att en lövblås vore ju inte så dum att använda till annat än löv. Det funkade faktiskt jättebra på snö också och gick både fortare och lättare än att skotta för hand.

-Men ändå, fusk, min bäste herre, fusk! ;)
Som det inte vore nog med det, så funkar det ju inte att ha snö runt plattorna tills den smälter bort av sig själv -även om det var en frestande tanke vissa kvällar.

Eftersom vi tänkte ha värmetält vid gjutningen så skulle det vara fritt från snö minst 2 meter runt allt tills dess. Så det var bara att börja skotta.
Vi räknade ut att vi flyttat på ungefär 150 m3 snö.

Jag vet inte vad vi skulle ha gjort utan våra underbara, snälla vänner :) Camilla och hunden Rex har hjälpt oss massa gånger och jag har tappat räkningen på hur mycket Tobbe JR har varit där och hjälpt oss.

En som inte verkar förstå att det är vinter, är vår vän och snickare Emil. Han cyklar, på fullaste allvar, i minus 28 grader och snöstorm.

All heder till den (galne?) mannen.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails